MENÜ


WINALITE - Anionos termékek
Szlogen kell ide.

A Winalite International csupán két év alatt 

  • 38 országban nyitotta meg a piacot termékei elõtt,
  • több mint 500 000 üzleti partnere lett,
  • több millió egységcsomagot adott el elégedett vásárlóinak világszerte

 

 

 

A Winalite International innovatív egészségügyi termékeket fejleszt, gyárt és forgalmaz. Fõ termékének, a Love Moon tisztasági betétnek köszönhetõen a Winalite International dinamikus nemzetközi fejlõdése folyamatos. A vállalat jelenleg több, mint 500.000 üzleti partnerrel dolgozik világszerte.

A Winalite International alkalmazottainak száma meghaladja a 400-at, tapasztalt vállalatvezetõi csapata pedig a világ legnagyobb cégeitõl hozott tapasztalattal érkezett. Kirendeltségei útján a világ számos pontján jelen van, így például az alábbi országokban: Egyesült Államok, Peru, Japán, Oroszország, Dél-Korea, Malayzia, Szingapúr, Indonézia, Fülöp-szigetek, Thaiföld, Vietnam, Hong Kong, és Tajvan.

2008 január 15-én a hong kongi Winalite Group sikeresen vezette be a vállalatot a NASDAQ értéktõzsdére. A cég eddigi sikerei biztos alapot jelentenek a Winalite International hatékony globális terjeszkedésének.

 

Vállalati küldetés: 
Nemzetközileg ismert és elismert márkanévvé tenni a Winalite-ot, magát a céget pedig a világ legsikeresebb cégei közé sorolni a menedzsment tapasztalatára építõ közvetlen értékesítési modell és a legújabb egészség-technológiák által.

Vállalati célok: 
A vásárlók számára nagyobb szabadság és jobb életminõség biztosítása az innovatív egészségügyi termékek által; kivételes üzleti lehetõségek megteremtése a partnerek számára, valamint felelõs és gondoskodó vállalati kultúra kialakítása.

 

Hírek

  • Hírek
    2012-01-23 23:17:31

    Új hírek

Asztali nézet